Dofta gott efter träning och dusch

Ingen gillar att lukta illa. Och även om motion är bra för vår hälsa kan den ibland få oss att känna oss lite mindre fräscha. Den goda nyheten är att det finns några enkla saker du kan göra för att lukta gott efter träningen.

Efter ett långt och svettigt träningspass finns det inget bättre att ta en lång och välförtjänt dusch. Men för att hjälpa till att ordentligt avlägsna svett och bakterier från din hud, så du kan dofta gott efter din träning, bör du vara uppmärksam på vilka hudvårdsprodukter du använder.

Produkter som är bra för din hud

Det är viktigt att välja produkter som passar din hudtyp och som även ger näring till din hud. En djupt rengörande duschgel med doft av citrus är ett fantastiskt sätt att känna sig fräsch efter träning. Och en mjukgörande kroppskräm är som balsam för din hud och gör dig också väldoftande.

Olika doftalternativ

Att applicera en deodorant förlänger fräschheten efter duschen och håller dig väldoftande och torr under hela dagen. En kroppsspray eller parfym är ett sätt att ge dig en unik och god doft.

Hos Babyface finns en rad olika produkter som får dig att dofta gott. Så sätt igång och börja svettas - för du kommer alltid kunna dofta gott efteråt.