För dig som följer Manchester United

När du är en gedigen supporter för ett lag är det viktigt att visa ditt stöd. Du har säkert redan flera matchtröjor men som supporter kan du aldrig ha för många. En av de mest sålda tröjorna inför pågående säsong är givetvis Christiano Ronaldos matchtröja.

Manchester United är världens mest sålda matchtröja. Mycket av det här är tack vare just stjärnor som Ronaldo men också tack vare våran egna fotbollsgud Zlatan Ibrahimovic. Nu spelar Zlatan inte längre i United men har bidragit till att tröjförsäljningen ökat lavinartat. Klicka här för att hitta mer information om olika tröjor till ditt favoritlag.

Röda djävlarna överlägsna

Du som är en del av den stora armen av de röda djävlarna är helt klart överlägsen när det kommer till supporterskara. Om du inte redan visste kallas Manchesters Uniteds supporterklubb röda djävlarna eller Red Devils på engelska. Röda djävlarna är världens största supporterklubb.

Stöd din klubb

Sist men inte minst är det viktigt att du som är supporter av Manchester United stödjer din klubb. Du kan idag handla allt från kalendrar till muggar för att visa ditt stöd. Det finns inget som slår en kaffemugg i rött när du står i lunchrummet.