Livet som fotbollssupporter

Det allt handlar om är en passion för den sport som man älskar mer än något annat. Livet som fotbollssupporter innebär att man är med oavsett om det går bra för sitt lag eller inte. I med och motgång och en kärlek mot det fotbollslag som man har i sitt hjärta.

För en supporter så spelar det inte någon roll om man åker 7 mil eller 227 mil för att se sitt lag spela. Den känslan när man får sitta på läktaren i en hemmaarena och se sitt lag spela är obeskrivlig. Det kan vara starka känslor inblandade och vissa gånger så kan de vara okontrollerbara. Man får hänge sig för en sport tillsammans med likasinnade och som hejar på samma lag.

Om man gillar engelsk fotboll och främst Liverpool FC så ser man till att man skaffar sig en Liverpool matchtröja så man visar vilka man hejar på. På så sätt så ser andra som också har detta lag som sin favorit vilket lag som du står bakom. Den gemenskapen är enorm och det behövs inte mycket förrän man är på samma våglängd.

Det är tillsammans med andra som man får uppleva både segrar och förluster. Det kan hända att ens favoritlag förlorar i de sista sekunderna på en match. Men kärleken till sitt lag gör ändå att man gör vad som helst för att stötta laget. I med och motgång som vi skrev i ingressen.