Njut av hockeysäsongen

Hockey är en av våra mest populära sporter och det är lätt att förstå varför. Farten, fläkten och stämningen gör att det är en riktigt rolig publiksport och att Sverige länge varit ett av världens bästa länder gör att populariteten ständigt finns där. Idag tänkte vi därför tipsa om olika sätt att uppleva hockey på nu när säsongen närmar sig.

National Hockey League

Världens bästa hockeyliga är verkligen en upplevelse för hockeyälskaren. Många klassiska lag som Boston Bruins, Detroit Red Wings, Chicago Blackhawks och många andra tävlar här om att kamma hem den klassiska Stanley Cup. Om du inte har råd att åka till USA eller Kanada kan man följa matcherna på tv. 

Swedish Hockey League

Den svenska högstaligan SHL är väldigt populär och det är lätt att förstå varför. Bättre hockey går inte att se i Sverige och det är ofta bra stämning på matcherna. Ifjol vann HV71 och det blir intressant att se vilket lag som tar hem segern i år.

Hockeyallsvenskan

Sveriges näst högsta serie är även den en upplevelse. Många klassiska lag deltar här vilket gör den väldigt intressant även den. Eller vad sägs om Modo, Timrå, Björklöven och Leksand för att nämna några. Ge det en chans. Den lite öppnare hockeyn som spelas i Allsvenskan är ofta roligare att titta på och farten och intensiteten är sannerligen en upplevelse.

Spela själv

Om du inte känner för att titta på hockey kanske det är dags att spela lite själv. Ta på dig en hockeyhjälm och ge dig ut på isen. Dra ihop kompisgänget och lira lite. Kom igen, det blir kul!